Velkommen til Salomonsens Planteskole

Document Actions
Forside

Kontaktoplysninger:

Tlf. 62 25 35 90 - Fax 62 25 34 16

Mobil Leif 28 11 02 10 - Mobil Sune 28 11 04 10

Email: kontakt@salomonsensplanteskole.dk

Marts 2018

Nu begynder det at ligne forår, og vi er ved at få travlt med ekspedition af ordrer. Vi har kun godt 2 uger inden det er påske. Rigtig mange havecentre og planteskole har en ordre hos os, men så længe vi ikke har fået en ønsket leveringsdato fra havecentret eller planteskolen, bliver ordren ikke klargjort til levering. Vi ekspederer så vidt muligt hjemkaldelserne i den rækkefølge vi modtager dem. Så dem der er ude i god tid, får også leveret først.

Vi håber vi kan efterkomme alle ønsker om levering inden påske, men vil alle pludselig have leveret i uge 12 kan vi selvfølgelig ikke efterkomme det.

Der er endnu et bredt udvalg i vores sortimentsliste, selv om der er mange sorter med kun få antal tilbage. Kig på vores beholdningsliste om der er noget du kan fristes af, så kan du måske nå at få det med.

Vi har flere forskellige "bonsaiklippede" planter. Herunder er et par af dem, se flere i vores lagerliste.

Chamaecyparis 'Ivonne' C20L 100


Taxus 'Hiksii' C 25L 130-160

Kundelogin
(login findes på ordre, følgesedler og faktura)
Aktuelt

Reservationer.

Vi modtager gerne din bestilling af planter, til levering senere på året eller til næste forår. Allerede nu er der flere sorter, hvor der ikke er så mange tilbage, så vent ikke for længe med at reservere, hvis du vil være sikker på at kunne få det du gerne vil have. Alle ordre ekspederes i den rækkefølge de modtages.

Bestillingsliste.

Du kan finde bestillingsliste og vejledning til denne, når du er logget ind med password. Du finder listen under fanebladet "kundeinfo" når du er logget ind.

Last modified 14-03-2018 10:37
 

Powered by Plone

This site conforms to the following standards: